Behandlinger

Traumeterapi - 120-150 minutter 2.222 kr.

Traumeterapi er et værktøj, som kan hjælpe dig i de fleste situationer, hvor du føler, at din hverdag ikke fungerer optimalt. Alt hvad du oplever i dit liv, og alt hvad du har oplevet i tidligere liv, er oplagret i din underbevidsthed. Hvis du forestiller dig en grammofonplade, så går traumeterapi ind og finder netop den rille, hvor der er en ridse, afspiller den igen og igen indtil den ridse er repareret, og du kan nu fortsætte med at afspille din underbevidstheds grammofonplade uden det problem. Underbevidsthed påvirker alle dine handlinger og dit liv med 99%, så det er her, noget skal ændres, hvis du vil lave om på noget i dit liv. Et traume er 100% lukket, og der kan derfor ikke skabes adgang til det i dagsbevidsthed eller almindelig samtaleterapi, for der kan man som klient kun tale om noget, man som klient ved eller tror der er sket. Den eneste måde, at gøre det på er i underbevidstheden. Vi kan kun ændre noget, når vi ved, hvor det kommer fra. Det at ændre på de beslutninger og holdninger, der er med til at danne traumer samt at rumme de følelser og energi, der ligger i traumer, er det der gør, at det bliver neutralt og dermed ikke påvirker mere.Traumeterapien afhjælper de angsttilstande der vil ligge i ethvert traume og arbejder med at opløse de fastlåste områder i os, som traumet danner.

 

Totum Kropsterapi - 60 minutter 600 kr, 90 minutter 800 kr og 120 minutter 950 kr

Kropsterapi tager udgangspunkt i, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed og møder dig lige hvor du er i livet. Oplevelser, erfaringer og følelser, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker eller smerter, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.
Kropsterapi er en effektiv, dybdegående, pulserende og forløsende massageform.

Fysiurgisk massage - 60 minutter 600 kr, 90 minutter 800 kr og 120 minutter 950 kr.

 • Fjerner spændinger/Myoser
 • Lindrer spændingshovedpine
 • Lindrer hold i ryggen/lænd
 • Smidiggør muskler og led
 • Mindsker træthed
 • Mindsker uro i kroppen
 • Afhjælper væskeophobninger i arme og ben
 • Nedbryder affaldsstoffer
 • Modvirker stress
 • Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet

Sportsmassage - 60 minutter 600 kr, 90 minutter 800 kr og 120 minutter 950 kr.
Listen over smerter, der kan afhjælpes med sportsmassage er lang. Derfor giver jeg dig her et indblik i nogle af de hyppigste årsager til at få sportsmassage:

 • Nakkesmerter
 • Skuldersmerter
 • Knæsmerter
 • Ankelsmerter
 • Rygsmerter
  Hvilke lette sportsskader kan man behandle med sportsmassage?
 • Overbelastningsskade (inkl. Inflammation)
 • Fibersprængninger
 • Forstuvninger (typisk anklen)
 • Forstrækninger
 • Bindevævsmassage - 60 minutter 600 kr, 90 minutter 800 kr og 120 minutter 950 kr.
 • Bindevævsmassage med sugekopper har til formål at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv og udrenser de affaldsstoffer, der har ophobet sig der.
 • Affaldsstofferne transporteres, sammen med eventuelt ophobet væske, over i de udrensende blodkar og videre til udrensningsorganerne.
 • Bindevævet genvinder her sin mere glatte og elastiske form. Bindevævet overalt fungerer som depotplads for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis.
 • Det er især i huden, der er plads til ikke udrensende affaldsstoffer, væske og fedt.

Gravid massage - 60 minutter 600 kr.
Massage under graviditeten kan afhjælpe fysiske gener, du kan opleve under en graviditet. Det er muligt at modtage behandling under hele graviditeten, men massage er specielt gavnligt i de sidste måneder inden fødslen, hvor kroppen er ekstra belastet.

Mest almindelige graviditetsgener er:

 • lænde- og rygsmerter
 • hævede ben og hænder
 • spændinger i nakke/skulder
 • ømhed i bækken eller iskias
 • bækkenløsning

Ansigts-hovedbundsmassage - 15 minutter 150 kr.
Ansigt, nakke og hovedbundsmassage, har du tænkt over hvad det gør?

Ansigt, nakke og hovedbundsmassage virker afspændende på ansigtets mange muskler. Ud over et himmelsk velvære vil du opleve større glæde i hverdagen. De mimiske muskler reagerer på vores sindstilstand, så en ansigtsmassage vil give dit humør og din grundstemning en kærlig omgang. En jævnlig massage af ansigt, nakke og hovedbund vil desuden have en udglattende effekt på de mimiske rynker.

Dette tilbydes som en tillægsbehandling til div. massager jeg tilbyder og kan ikke stå alene.

Breathwork / Åndedrætsterapi - 120 minutter 1.200 kr.

Åndedrættet er grundlaget for livet og den mest fundamentale del af vores eksistens. Det hjælper vores kroppe med at modtage ilt og udskille kuldioxid. Gennem åndedrættet kan vi kontrollere vores følelser og samtidig mindske både stress og angst.
Åndedrættet kan hjælpe os til forbedret præstation og har en enorm indflydelse på vores helbred både fysisk og følelsesmæssigt.
Ved at arbejde i dybden med åndedrættet, kan vi skabe en følelse af indre ro og fred.
En Stresset Krop Kan Reguleres Med Åndedrættet.

Årsagen til at vi er stressede kan spores tilbage til åndedrættet. Når vi har meget at se til, har udfordringer i vores privatliv, eller kommer ud for noget svært i vores liv, påvirker det åndedrættet. Vi kan stivne, blive låst, trække vejret overfladisk, eller begynde at hyperventilere. Det vil med tiden skabe spændinger i kroppen, som fastlåser vores følelser som vi dermed kommer til at undertrykke.

En Dybere Vejrtrækning Skaber Dybere Kontakt Til Dig Selv.

Det dybere åndedræt hjælper på flere planer. Dels vil det påvirke diafragma, den store åndedrætsmuskel, som vil massere organerne i kroppen. Det vil få kroppen til at afspænde, så de fastlåste følelser, stress spændinger og traumer gradvist dukker op til overfladen så de kan blive forløst. det dybe åndedræt påvirker også nervesystemet, så kroppen falder mere til ro.

Sådan Foregår En Breathwork Session.
Vi starter med en kort samtale om hvad du ønsker med Breathwork Sessionen. Herefter har vi en kort meditation sammen, hvorefter jeg guider din vejrtrækning.
Jeg benytter mig af flere åndedrætsmetoder, som helt afhænger af hvad jeg mærker at du har brug for. Selve sessionen varer alt i alt ca 90-120 minutter inklusive opstarts samtale og landing efter sessionen.
Du er fuldt påklædt under sessionen.(Kom gerne i blødt tøj du kan bevæge dig).

Hvad Kan Jeg Forvente Af En Breathwork Session?
Via åndedrættet, bliver du guidet ned i din krop. Jeg vil se hvor der er brug for bevægelse og mulighed for at få kontakt til spændinger, undertrykte følelser og gemte minder i kroppen.
Hvor meget der sker under selve sessionen, afhænger af hvor dybt vi kan komme ned i kroppen med åndedrættet, og hvad du er klar til at komme i kontakt med.
Jeg guider dig på en tryg måde, og hjælper dig med at skabe en dybere kontakt til dig selv og din krop.

KONTRAINDIKATIONER
Det er ikke farligt at trække vejret på denne måde, dog er der disse kontraindikationer for at kunne gennemgå en åndedræts session:

Graviditet, forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, specifikke psykofarmaka, samt sindslidelser.

Alt dette vender jeg med dig, inden en evt. aftale.

Firmaaftale

Har du et firma? Intet problem, vi kan tilbyde behandlinger til alle dine ansatte. Benyt venligst kontaktformularen.